Vår Approach

Ditt fokus avgör din verklighet.

Ni väljer, vi skapar!

Vi lever och andas varumärkes tillväxt, det är vår favorit utmaning. Att föra liv till ett företags identitet på nya spännande sätt är det som verkligen tänder våra motorer. Så hur gör vi det? De verktyg vi använder som tar dig dit kan vara komplicerade, men kärnan i det är väldigt enkelt: Ni väljer – Vi skapar!

Det kanske låter uppenbart, men vad varje företag glömmer är att varje verksamhet, organisation och varumärke är alla simpelt skapade av människor. Om du spenderar tiden till att förstå människorna du vill nå till, så är halva arbetet klart för dig. För att sätta människor i första hand är vår process för alla projekt följande: 

Icon_Audience-webinvent

Varumärkesupplevelse

Okej, så du vill ditt företag ska växa? För att kunna bygga ett ramverk som hjälper dig att komma dit måste vi förstå de människor som är viktigast för din framgång. Vem försöker ni nå? Vad vet du om de? Vilka åtgärder vill du att de ska vidta? Genom att definiera dina målgrupper kan vi anpassa och bygga ett ramverk för hur vi ska engagera oss med de.

Icon_Analysis-webinvent

publikens värderingar

Vad värdesätter din publik? Hur överensstämmer ditt varumärke eller produkt erbjudande med de? Om du vill att ditt varumärke verkligen ska få kontakt med människor måste du vara säker på vad du erbjuder är i synk med vad din primära marknad letar efter – och hur de letar efter det.

Icon_Opportunity-webinvent

Varumärkes- eller projektmöjlighet

Vad är möjligheten? Hur uppfyller detta projekt din kunder- och varumärkesbehov? Behöver du en ny logotyp, hemsida och säljmaterial för att komma in på marknaden? Eller behöver du helt enkelt få ditt namn där ute med målinriktad uppsökande verksamhet och betalad annonsering? Vi hjälper dig att hitta rätt blandning av verktyg och taktik för att lansera ditt varumärke högre än någonsin tidigare. Är du osäker på vad du behöver ännu? Kontakta oss så vägleder vi dig ta rätt steg.

Icon_Goals-webinvent

Projekt mål

Vilka är dina mål i slutet av dagen? Vad betyder framgång för dig? Att ha väldefinerade SMART-mål ger oss möjligheten att veta när vi har gjort det, eller om vi har mer arbete att göra. Dessutom kan vi skapa bättre handlingsplaner för hur vi tar oss dit.

Icon_Competition-webinvent

Konkurrenskraftig granskning

Innan vi börjar planera för något projekt tar vi ett steg tillbaka för att titta på konkurrensen. Vad kan du lära dig av dina konkurrenter? Hur engagerar din publik? Vad gör de bra, och hur kan vi differentiera dig på marknaden. Att förstå din tävling hjälper oss att se till att du sticker ut från mängden. 

Icon_Design-webinvent

Spelplan

Nu när vi har en god förståelse för din publik, ditt varumärke, projektet och vad du vill uppnå är det dags att bygga en färdplan för att ta dig dit. Se detta som att planera en resa till stjärnorna. Du kommer säkert behöva en raket, mycket bränsle och en expertbesättning för att kunna göra det säkert. Vi planerar allt ända till sista bulten och de frystorkade matpaketen så att du kan ta det lugnt i kabinen och njuta av den otroliga utsikten. 

Icon-Implementation_webinvent

Genomförande

Alla system är redo för lansering! Längst vägen hålls du uppdaterad om dina projektframsteg av vårt expertteam av projektledare och kundanpassade spårningsverktyg som Trello.

“De är innovativa, roliga, förstår vår bransch och är förespråkare för det”

Renio Poli / Jakt och Jycke

Referens_webinvent